juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Vacatures voor starters

Ik wil jullie in deze blog iets vertellen over mijn zoektocht naar vacatures voor starters.
stagemax
Zoektocht
Voor veel mensen is het lastig om een baan te vinden als zij klaar zijn met hun opleiding. Ik heb het geluk gehad dat dit bij mij heel anders is gegaan. Toen ik bijna klaar was met mijn Hbo-opleiding, moest ik uiteraard eerst nog ergens stagelopen. Wij moesten zelf een stageplaats zoeken. Ik heb een aantal bedrijven in de buurt van mijn woonplaats benaderd, maar daar hoorde ik of niets van of kreeg ik van te horen dat zij geen stageplaatsen hadden. Toen ben ik op internet gaan zoeken en daar kwam ik een bedrijf tegen wat helpt bij het zoeken naar stageplaatsen, afstudeeropdrachten en startersbanen. Ze hadden diverse vacatures voor starters. Ik heb hen benaderd. Als snel kwamen zij met een stagebaan waarbij er ook mogelijkheden waren voor een baan. Dus als ik deze stage goed deed, mocht ik blijven. Geweldig dus. Ik ben op gesprek geweest en het klikte. Als snel ben ik daar begonnen met mijn stage en na een paar weken kreeg ik al te horen dat zij erg positief waren en dat ik na mijn opleiding mocht blijven, als ik dat tenminste ook wilde. Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken!