juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Reageren op een vacature accountmanager

Ik heb een fantastische vacature accountmanager gezien. Mijn hart ging werkelijk harder kloppen toen ik hem zag. Ik kreeg hem doorgestuurd van een bemiddelingsbedrijf. Ze weten precies wat goed bij mij past, wat ik erg ideaal en bijzonder vindt. Maar ik raak ook meteen in de stress. Ken je dat? Als je iets heel graag wil, ben je natuurlijk ook heel erg bang dat je het niet gaat krijgen, en dit kan een funest zijn voor je zelfvertrouwen en daadkracht. Dus toen ik de vacature accountmanager zag kwam er al meteen paniek.

Talentscoutz

Dat maakte verder niet uit, want dat ken ik wel. Belangrijk is nu dat ik rust krijg en in alle zorgvuldigheid en ontspanning erop ga reageren. Ik wil niet te perfectionistisch zijn, maar gewoon mezelf. Dat is denk ik de sleutel. Een behoorlijke logische sleutel natuurlijk, maar het is vaak moeilijker dan je denkt. Hoe doe je dat? Ik denk vooral dat je zelfvertrouwen moet hebben. Ik weet namelijk wat ik kan en ik vind het soms moeilijk dit naar voren te brengen. Dit voelt dan alsof je opschept, terwijl het eigenlijk best gezond is. Best fijn als mensen weten wat je kan, lijkt mij. Ik ben nu bezig met het schrijven van een brief. Ik heb mezelf een deadline gegeven van drie dagen, zodat ik het allemaal goed kan overzien.