juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Is meditatie uitvoeren lastig?

Niet veel mensen hebben het in de gaten dat je door middel van meditatie uit te voeren jou lichaam en geest tot rust brengt. Hij lijkt ook allemaal zo vreemd wanneer je het zelf nog niet hebt uitgevoerd. Ikzelf was namelijk in het begin ook erg sceptisch over mediteren. Vond het maar een raar idee dat dit een positieve werking moest hebben op mijn lichaam. In feite wilde ik niets liever dan dat mijn lichaam weer rust heeft, dat had ik toen die tijd niet. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om daadwerkelijk een instituut te vinden waar het mogelijk is dat ook ik ga mediteren. Diverse bedrijven gezien die mij hiermee willen assisteren, echter op de website van Transcendente Meditatie ben ik blijven hangen. Duidelijke informatie wat hier te lezen is plus het feit dat mijn lichaam een stuk meer rust heeft in wat het nodig moet hebben.

slide16

Natuurlijk was ik bij de eerste les wel actief bezig maar merkte op dat moment geen vooruitgang. Nu dat ik het al een tijdje doe weet ik maar al te goed het verschil met wat ik toen heb gevoeld.