juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

rooster maken

Eenvoudig een rooster maken!

Nooit geweten dat het zo eenvoudig kan zijn! In dit geval spreek ik over een rooster maken. Voorheen waren hier nogal veel problemen mee aangezien een tal van mensen alsnog niet konden werken wanneer zij hadden aangegeven van wel. Nou ja, er zijn nog wel meer vervelende taken waarvan ik enorm kon balen. Denk hierbij aan het optellen van de gemaakte uren. Dit kost onwijs veel tijd wanneer je veel personeel aan het werk hebt. Hier wilde ik een andere oplossing voor zien te vinden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en vrijwel direct terecht gekomen op de pagina van Tamigo.

Goede service

Vanaf het moment dat ik terecht ben gekomen op deze website wist ik het zeker. Zij kunnen dit voor mij waarmaken zonder dat ik hier al teveel tijd aan moet besteden! Al helemaal nadat ik de kosten voor dit systeem had gezien was ik verkocht. Zodoende heb ik er ook direct voor gekozen om ons bedrijf in te schrijven en het personeel hierover in te lichten. Vanaf dat moment merk ik dat het personeel dit systeem erg prettig vindt.