juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Een nieuw adres bij tattoo shop nabij Veenendaal

De tattoo shop Veenendaal is voor mij echt een nieuw adres. Voortaan laat ik daar al mijn tattoos zetten. Ik heb er nu drie daar laten doen, en een die ontzettend groot was, een flinke klus dus, en ik ben er ontzettend blij mee. Het ziet er echt goed uit. Ik heb een paar andere tattoos die ook mooi zijn, maar niet zo mooi als mijn nieuwe aanwinsten.

tattoo shop

Je hebt natuurlijk mensen die zo’n hele sleeve hebben, op je arm. Ik zit erover na te denken om dit ook te doen. Het heeft iets moois vind ik. Tegenwoordig is het allang niet meer zo dat je niet kan werken als je je tattoos niet kan verbergen. Ligt er natuurlijk wel aan waar je werkt, maar ik weet in ieder geval zeker dat ik er nooit last van ga hebben. Ik ben blij met mijn lichaam. Na jaren onvrede weet ik nu zeker dat ik mij echt goed voel. Ik denk ook niet meer zoveel na. Dat is het ook. Vroeger was ik continu met anderen bezig, nu ben ik iets meer op mijzelf gericht, op een positieve manier dan.