juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Personal trainer Valkenswaard

De eerste stap naar een Personal trainer in Valkenswaard

Mijn aller eerste stap heb ik gezet! Ik ben op het internet gaan zoeken naar een Personal trainer Valkenswaard! Dit omdat ik zo graag sportiever wil worden, echter zie ik mij dit alleen niet realiseren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een extern persoon in te schakelen die mij gaat en wilt helpen. Mijn man heeft al wel vaker gezegd dat ik opzoek moest naar een sportschool waar iemand jou aanstuurt. Alleen vind ik dit zelf niet geschikt en heb besloten om hier dan ook niet naar te gaan zoeken.

Personal trainer Valkenswaard

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nu dat de zomermaanden toch echt al zijn begonnen, heb ik ervoor gekozen om er haast achter te zetten. Hierdoor ben ik weer op het internet gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van maxxtraining.nl. Dit bedrijf begrijpt maar al te goed dat het verkrijgen van een sportieve lichaam niet zomaar gaat. Nadat ik de kosten had gezien wat zij hanteren was ik verkocht. Ik heb mijzelf dan ook direct ingeschreven! Gelukkig kreeg ik te horen dat mijn man ook hieraan mee wilt doen. Zo kunnen wij samen streven naar een geschikt lichaam.