juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Bouwbedrijf omgeving Winterswijk

Op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving Winterswijk? GelderGroep is het bouwbedrijf die u zoek. Zij zullen in samenwerking met u uw droomhuis samenstellen. GelderGroep bestaat uit meerdere bouwbedrijven. Zij hebben samen veel ervaring en vullen elkaar aan. Ze werken hier met passie voor de bouw, deze mensen zijn hier om u droom waar te maken. Samen met u en de architecten wordt er zo zorgvuldig mogelijk gewerkt. Heeft u al jarenlang een droomhuis in gedachten zoek dan contact op met de GelderGroep.

Ideaal bouwbedrijf omgeving Winterswijk

Een jaar geleden begon ik aan het project, mijn eigen huis bouwen. Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen huis te ontwerpen nu is het dan eindelijk tijd. Het huis is af. Dit was niet mogelijk geweest zonder GelderGroep, hun hebben mijn huis zo zorgvuldig mogelijk gemaakt. De communicatie was perfect, ik wist altijd wel wat er gaande was. Ik had veel punten waar het huis aan moest voldoen, ondanks dat het veel was hebben zich er goed aan gehouden en hebben samen mijn droomhuis gerealiseerd. Dit allemaal ook nog voor een goede prijs.

Klik hier voor meer informatie.