juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

bumet-logo

Bij Bumet kunt u terecht voor zetwerk metaal

Op een donderdagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hij wilde namelijk zetwerk metaal bekijken voor een opdracht van onze klant. Hiervoor heeft hij een bedrijf nodig die dit kan realiseren. Zelf weet ik hier niet veel van af en heb ik besloten om het internet op te gaan.

Internetbumet-banner-20164

Op het internet werden al een paar dingen mij gauw duidelijk. Ten eerste wilde ik bij Bumet de opdracht neerleggen. Dit bedrijf heeft mij namelijk het vertrouwen gegeven om zetwerk metaal te realiseren voor onze klant. Daarnaast heeft dit bedrijf een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Ook zijn zij al een geruime tijd ervaren. Ten tweede kreeg ik dit bedrijf aangeraden door een collega. Hij heeft namelijk eerder met dit bedrijf samengewerkt en is hier zeer tevreden over. Dit allemaal maakte mijn keuze makkelijker en heb ik dit bedrijf aangeraden bij mijn baas. Hij is zeer enthousiast en wilde dat ik contact op nam met een van de medewerkers van het bedrijf. Het contact verliep soepel. De medewerker is zeer vriendelijk en staat mij netjes te woord. Voordat ik het wist hadden wij voor morgen al een afspraak ingepland om het idee uitgebreid te behandelen, geweldig!