juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

muuto hanglamp kopen

Zo tover je lunchruimte van je bedrijf om in een retro kamer

Een ruimte die in vele bedrijfspanden vaak over het hoofd wordt gezien is de lunchruimte. Deze ruimte ziet er negen van de tien keer nooit echt gezellig uit. Vaak staat er alleen een tafel, een paar stoelen en een keukengedeelte. Zo hoeft het echter niet te zijn! Dit soort ruimtes zijn vaak de plekken waar je medewerkers even rustig willen zitten en kunnen bijkomen en het helpt dan niet als de ruimte eruit ziet als een koelkast. Begin met een muuto hanglamp kopen, wat comfortabele stoelen en je bent er zo. Wij geven je wat tips om je lunchruimte á la retro te stylen.

muuto hanglamp kopen

Maak gebruik van ronde vormen, warme kleuren en houten meubels

Om de ruimte een algemene indruk te geven van een retro interieur, is het belangrijk dat je in een oogopslag veel ronde vormen en warme kleuren ziet. Denk hierbij aan een ronde eettafel, ronde beeldjes of stippenpatronen in versieringen (zoals een schilderij). Donkergroen, oranje, mosterdgeel en bruin zijn veel gebruikte kleuren in dit soort interieur. Daarnaast kun je ook helemaal los gaan met de vormen en kleurencombinaties bij deze interieurstijl. 

Iets wat ook kenmerkend is voor een retro interieur zijn houten meubels. Denk hierbij aan houten tafels (of alleen houten tafelpoten), houten stoelen of houten kasten.