juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Wil jij ook een off shoulder jurk zwart kopen

Off shoulder jurk zwart kopen, dit is wat boven aan op mijn lijstje stond toen ik met mijn man een feestje gaf voor ons 12.5 jubileum. Omdat ik altijd in casual kleding loop is het voor mij erg leuk om eens af te wijken van mijn gewoonte. Aangezien het feest in de zomermaanden is, ga ik ervan uit dat het mooi weer wordt.

Off shoulder jurk zwart kopen

Eenmaal voor de spiegel was ik erg verrast 

Ik wilde graag een mooie off shoulder jurk in het zwart kopen omdat het toch een beetje een stoer uiterlijk geeft. Hierdoor kan ik deze out fit misschien ook bij een andere gelegenheid aantrekken. 

Omdat ik echt nooit in dit soort kleding te zien ben omdat ik bij een feestje altijd wel in een broek kom met een blazer waar ik het liefst ook nog sneakers onder draag, zou ik iedereen verbazen. Toen ik met een blij gezicht voor de spiegel stond, kon ik zelf al bedenken dat dit mij eigenlijk echt goed staat. De pasvorm was erg mooi en de stof zat erg prettig. Ik ben er helemaal klaar voor dankzij: lucasafashion.nl. Neem zelf maar eens een kijkje tussen de ruime kleding collectie die hier te vinden is.