juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Woolrich winterjas

Welke kleur T-shirt past bij welk seizoen?

Zoals je misschien weet, passen er verschillende kleuren bij de verschillende seizoenen. Toch weet niet iedereen welke regels hiervoor gelden. Natuurlijk ben je helemaal vrij in welke kleuren je in welk seizoen draagt, maar het kan fijn zijn om hulp te krijgen. Dus ben jij benieuwd hoe jouw kleding matcht bij de kleuren van een bepaald seizoen? Aarzel dan niet om verder te lezen.

Ga voor de kleur zwart

Eigenlijk is zwart altijd goed. Er zijn genoeg mensen die het hele jaar door zwart dragen en hier helemaal content mee zijn. Toch zijn er wel een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten over zwarte T-shirts. In de zomer kan het erg warm zijn als je zwart bent gekleed. Heb je het niet zo snel warm? Dan maakt dit waarschijnlijk niet zoveel uit voor jou. Maar weet je van jezelf dat je het doorgaans snel warm krijgt? Dan is zwart dragen in de zomer een no-go. Vermijd sowieso leren jasjes in de zomer, want dit is echt geen pretje.

Wit voor in de warme maanden

Vaak denkt men bij een wit T-shirt Ralph Lauren aan de zomer. Dit komt, omdat we in de zomer over het algemeen lichte kleuren dragen. Daarbij is een wit T-shirt Ralph Lauren erg mooi als je een beetje bruin bent geworden, tijdens het zonnen. De witte kleur zorgt er namelijk voor dat je nog bruiner lijkt dan dat je eigenlijk bent. Net als de zwarte kleur, is ook wit in principe altijd een goede keuze. Wel is het goed om te weten dat wit snel vies wordt. Op regenachtige herfstdagen is wit dragen dus misschien een minder goede keuze. In principe zijn felle kleuren uitsluitend geschikt voor de zomer. Je ziet ook eigenlijk haast niemand in de herfst of winter felle kleuren dragen. De keuze is altijd aan jezelf, maar het is vaak zo dat je er gezond uitziet in felle kleuren in de zomer. Kies je voor dit soort kleuren in de winter? Dan kun je er bleekjes uit gaan zien.