juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Tandimplantaten Turkije, hoe gaat dat in zijn werk?

Iedereen wilt een mooi gebit, maar als je eigen tanden niet meer zo goed zijn, wil er wel wat aan laten doen. Het nadeel hiervan is dat het erg veel geld kost, vooral in Nederland.
Het is in het buitenland vaak vele malen goedkoper en de kwaliteit is zeker net zo goed als in Nederland. Denk hierbij aan onder andere tandimplantaten Turkije, waar ze deze behandeling doen.
De tandartsen zijn gespecialiseerd en werken met de nieuwste technieken en materialen. En elke soort behandeling is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan tandheelkundig implantaat, kronen, bruggen, volledige gebitsprothese, wortelkanaalbehandelingen etc.

htlogopng

Wat zijn tandimplantaten en hoe wordt het geplaatst.

Een implantaat is een kunstwortel die gemaakt is van titanium en de eigen wortel vervangt. Op deze implantaten kunnen een kroon, brug of volledige prothese geplaatst worden.
Er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe techniek tegenwoordig. Het implantaat hoeft niet meer in het kaakbot vast te groeien. Tijdens de behandeling wordt de tand verwijderd en dan wordt gelijk het implantaat geplaatst, dit gebeurd allemaal onder plaatselijke verdoving. Daarna wordt de brug, kroon of prothese gemaakt die binnen een week klaar is.
En dan heb je een mooi gebit.