juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

cocktailjurk

Op zoek naar een cocktailjurk?

Wekenlang was ik op zoek naar de perfecte cocktailjurk voor de bruiloft van mijn nicht. Nergens kon ik een mooie outfit vinden die in mijn maat was. Uiteindelijk ben ik bij totallyperfect.nl terecht gekomen via het internet. Na een kijkje op de webshop van dit bedrijf werd ik al snel enthousiast. Wat een assortiment bieden zij aan! Ik besloot al snel om een ritje te maken naar deze unieke winkel in Gouda.cocktailjurk

Mijn ervaring in de winkel

Het moment dat ik aankwam in de winkel werd ik gelijk met open armen ontvangen door de medewerksters. Ik werd geholpen door een vriendelijke medewerkster die al snel wat te drinken voor me ging halen. We gingen samen eerst even aan tafel zitten om te bespreken wat mijn wensen en ideeën waren en de soort jurk die ik zocht. Nadat ik vertelde dat ik op zoek was naar een cocktailjurk voor de bruiloft van mijn nicht gingen we al snel aan de slag. De medewerkster hield gelijk allerlei prachtige jurken tevoorschijn. Na een gezellige middag ben ik uiteindelijk naar huis gegaan met maar liefst twee schitterende jurken. Het was een erg positieve ervaring en de volgende keer ga ik zeker weer naar dit bedrijf in Gouda.