juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

ondergoedshoppen.nl

Mijn eerste bestelling bij ondergoedshoppen.nl

ondergoedshoppen.nlVorige week ontving ik mijn eerste pakket van ondergoedshoppen.nl en daar ben ik onwijs over te spreken. Het is namelijk zo dat ik vorige maand ben geopereerd aan iets in mijn buik. Hier heb ik een groot litteken aan overgehouden en die is nog steeds best wel gevoelig. Om die reden was ik op zoek naar slipjes met een bredere band die lekker soepel is. Ik had namelijk het idee dat dit misschien niet zou gaan irriteren en daar was ik echt naar op zoek. De afgelopen tijd had ik namelijk vaak last van de snee die gemaakt is, doordat hier veel druk op kwam te staan.

Voor iedereen is er iets

Na kort zoeken kwam ik toen op ondergoedshoppen.nl en hier vond ik precies waar ik al die tijd naar op zoek was. Direct heb ik hier verschillende dingen gekocht en die werden erg snel geleverd. Na 1 werkdag had ik het namelijk al in huis en dat was ook nog eens gratis doordat ik meer dan 75 euro had uitgegeven. Dit klinkt misschien veel, maar ik heb hier ook veel aangeschaft. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan moet jij echt eens een kijkje nemen in deze webwinkel voor het gehele assortiment!