juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Natuur in groepsaccommodatie Brabant

Met het werk zijn we een week in een groepsaccommodatie Brabant geweest. Eentje waar ik zeer over ben te spreken. Op de website kunt u foto’s zien, dan ziet u ook meteen hoe prachtig de natuur was. Ik leef helemaal op in de natuur en ik merkte dat de rest van het bedrijf hier ook baat bij had. Je gaat toch anders denken, je staat wat opener. Naast hard werken hebben we ook veel plezier gehad. Er waren genoeg sport en speelvelden, waardoor het ontzettend leuk was om daar te vertoeven. Ook was de keuken groot, de mensen die van koken hielden gingen dan ook direct aan de slag om de beste maaltijden te serveren.

Genieten van de rust

Voor mij was de rust het allerbelangrijkste, ik heb het echt heerlijk gehad en kon de week daarop weer extreem goed focussen op mijn werkzaamheden, gewoon omdat het een perfecte start was van de werkweek. Wilt u meer weten of wilt u misschien ook een weekje met uw bedrijf in deze accommodatie zitten? Neem dan contact met ze op! Zeer vriendelijke mensen en goede prijzen.