juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

mooie-snowboard

Hoe een snowboard kopen?

Wil je graag een snowboard kopen maar heb je geen idee hoe? Dan krijg je hier de juiste uitleg over hoe je het beste een snowboard inclusief bijbehorende spullen kan kopen. Het kopen van een snowboard is namelijk niet goedkoop waardoor je wel wilt dat het de juiste snowboard is en je er nog beter op kan snowboarden dan bij een huur snowboard.

Hierdoor is de eerste stap die je moet maken voor het kopen van een snowboard, beslissen wat voor een snowboarder je bent. De behoeften van jouw moeten namelijk passen bij de snowboard. Wanneer je een beginner bent heb je andere behoeften dan als je een professionele snowboarder bent.

Stap voor stap

Bij het kiezen van je nieuwe snowboard moet je eerst een stap achteruit doen, want het daadwerkelijke snowboard is wat je als laatste selecteert. Snowboard schoenen kopen vind als eerste plaats en wordt gevolgd door snowboard bindingen en daarna pas de snowboard, dit komt omdat je schoenmaat je bindings pasvorm bepaalt die moet passen bij de breedte van het snowboard.

Je wilt namelijk niet de piste op met een board waarvan je hielen en/of tenen over de rand hangen. Hierdoor zou je namelijk niet kunnen draaien waardoor je ook niet kan snowboarden. Wees dus geduldig en koop eerst je snowboard schoenen.

Het board

Zoveel ontwerpen, zoveel keuzes. Als je een snowboard hebt gekozen, wil je er eerst een uitkiezen die de juiste maat heeft. De vuistregel is er een die tot aan je neus en de onderkant van je nek komt. Dit is een makkelijke manier om te beslissen of de snowboard de juiste lengte heeft maar je gewicht heeft er ook veel mee te maken. Hoe zwaarder je bent, hoe langer en breder de snowboard moet zijn.

Wanneer je dit dus hebt kan je ook gaan kijken naar een snowboard bril en alle andere benodigdheden voor je veiligheid.