juni 16, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

raamfolie

Meer privacy in een ruimte?

In sommige ruimtes is het wel gewenst om enige privacy te hebben, we bedoelen dan een dokterspraktijk of wachtruimte, een tandartspraktijk of een andere ruimte. Met het aanbrengen van raamfolie kun je een ruimte deze privacy geven, je kunt dan kiezen voor je eigen materiaal waar je gebruik van wilt maken. Moet er nog zonlicht of daglicht doorheen komen, of moet de ruimte een klein beetje verduisterd worden? Met het aanbrengen van folie kun je werkelijk alle kanten, voordeel is ook dat je bij plakhetzelf.nl je eigen folie kunt ontwerpen.

raamfolie

Realiseer je eigen idee

Omdat je zelf een ontwerp kunt realiseren is het aanbrengen van raamfolie een leuke bezigheid. Afbeeldingen en teksten voeg je eenvoudig toe in de online ontwerper, wil je de folie in kleur dan is dit uiteraard ook mogelijk. Heb je zelf een ontwerp gemaakt in een ander programma? Dan kun je dit ook mailen naar plakhetzelf.nl, er zijn namelijk meerdere programma’s die gebruikt kunnen worden. Via het contactformulier maak je eenvoudig contact met het bedrijf.

raamfolie

Verdiep je goed in het soort materiaal

Er zijn verschillende materialen waardoor je ook andere eigenschappen bij de raamfolie hebt. Waar de ene folie zon doorlaat, houdt de andere daglicht en zon tegen. Statische raamfolie is uitermate geschikt voor tijdelijke evenementen, hier wordt geen lijm gebruikt om aan te brengen. Zo heeft iedere folie soort zijn eigen unieke eigenschappen. Voordat je met de online designer aan het werk gaat, verdiep je eigen er dan in welke soort folie je nodig hebt. Twijfel je, neem dan contact op met plakhetzelf.nl.