juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Medium bellen

Wil jij een medium bellen die jou kan ondersteunen in waar hen jou kunnen helpen? bekijk dan eens de website van Yourspiritualnetwork.com!

logo (2)

Zo wilde ik namelijk ook graag contact zoeken met een medium aangezien ik het leven niet bepaald prettig vond. Diverse dingen wat vroeger gebeurd is en dit mij nu begint te irriteren. Doordat ik hier maar al te graag vanaf wilde ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop een geschikt idee te vinden om hier vanaf te komen. Uiteindelijk ben ik bij hun terecht gekomen en de nodige hulp gekregen waar ik naar zocht. Dit gaf mij een prettig gevoel aangezien het leven ook voor mij een plezier moet zijn toch?

Ondertussen heb ik al wel diverse keren contact gezocht met haar en moet eerlijk bekennen dat ze een tal van dingen gelijk heeft. Ik was namelijk te druk bezig met het verleden en had niet in de gaten dat ik dit gewoon een plek moest geven. Dankzij het feit dat zij naar mij wilde luisteren ben ik een aantal stappen de goede richting in gegaan! Voor mij wordt het nu alleen nog maar genieten!