juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

data scientist vacatures

Leuke data scientist vacatures gevonden!

Al een geruime tijd ben ik druk opzoek naar een nieuwe functie. Het liefst wil ik zoveel mogelijk data scientist vacatures vinden. Hier kan ik dan eenvoudig een keuze uitmaken om het voor mijzelf ook interessant te houden. Echter valt het wat dat betreft nog wel tegen wanneer je hier naar op zoek gaat. De hoeveelheid bedrijven die het nodig hebben is niet erg veel. Plus het feit dat de salaris ook niet altijd rooskleurig is. Enfin, ik heb er ditmaal voor gekozen om het online op te gaan zoeken.

data scientist vacatures

Gevonden!

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik bij een paar potentiële bedrijven terecht gekomen. Echter ben ik bij Novisource gebleven! Dit bedrijf had zoveel informatie op de website staan waardoor het mijn interesse had gewekt. Ik kon dan ook niets anders dan hiervoor kiezen! Mijn eerste stap was om ervoor te zorgen dat ik bij dit bedrijf werd ingeschreven. Daarna moest ik ervoor zorgen dat ik mijn huidige baan ging opzeggen. Al moet ik zeggen dat ik daar best wel tegenop zie om te doen. Het bedrijf waar ik namelijk nog werk heeft al niet veel personeel.