juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

hardware ict circulair

Handige trucs die je overal kan toepassen

In deze wereld is het eten of gegeten worden. Om in de 21e ergens te komen zul je gebruik moeten maken van een hele reeks onorthodoxe oplossingen om erger te komen. Ik heb niet over dure termen gebruiken zoals hardware ict circulair wat gewoon betekent dat je 2e hands spullen gebruikt.  Ik bedoel het gebruiken van iets als Trello, zelfs als je alleen bent zodat je een intuïtieve manier hebt om projecten te doen. Mensen hebben nou eenmaal een bepaalde manier om iets te doen en Trello sluit hierop aan. Als je met meerdere mensen bent is Trello zelfs ronduit nodig.

hardware ict circulair

Stelen bestaat niet zolang je een vrije geest bent

Je hebt vaak wel gelezen over hoe goede artiesten kopiëren en de beste artiesten stelen. Maar die uitdrukking klopt eigenlijk echt. Ik zelf heb nog al wat ervaring met dit fenomeen als designer en dit is wat er elke keer gebeurt. Ik zie een geweldig idee van iemand anders en steel het woord voor woord. Maar wanneer ik er later naar kijk wil ik toch effe hier en daar wat aanpassen. En dan moet later weer wat aanpassen. En uiteindelijk binnen een paar dagen of weken heb ik het idee zo erg veranderd dat de meeste mensen het niet eens meer herkennen als iets wat ik van iemand anders heb gejat. Dat is de creatieve werking van de mens in al haar glorie.