juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Geboortekaartjes jongens

Wat dat betreft ben ik pietje precies als het gaat om mijn zwangerschap. Zelf heb ik geen leuke zwangerschap gehad, althans het was erg zwaar! Nadat mijn zoon geboren was merkte ik aan mezelf dat ik dolgelukkig was! Door een geboortekaartjes jongens te zoeken via het internet wilde ik maar al te graag aan iedereen laten zien hoe gelukkig wij zijn met onze kleine man.Kisscard

Door op het internet te zoeken ben ik terecht gekomen bij Kissgeboortekaartjes.nl. Hier had je namelijk een tal van leuke kaartjes voor zowel een jongen als een meisje voor een aantrekkelijke lage prijs! Aangezien wij maar al te graag alles zo goedkoop mogelijk krijgen was dit perfect natuurlijk. Wij hebben er dan ook voor gekozen om bij hun een geboortekaartje te maken voor onze zoon. Dit verliep trouwens erg gemakkelijk aangezien het netjes werd aangegeven wat je moest invullen.

Wanneer je een bestelling plaatst bij hun wordt er eerst een proefdruk gemaakt. Deze dien je te bevestigen of dat het geheel naar wens is. Het is namelijk zo dat als je akkoord hebt gegeven wordt de rest bedrukt! Dit scheelt enorm in de kosten natuurlijk.