juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

geboortekaartjes

Een geboortekaartje met foto is ook een leuk idee

geboortekaartjes Een kleine op komst

Een leuk idee is geboortekaartje met foto. Daar had ik zelf nog niet over nagedacht, omdat voor mij de tekst op het kaartje de meeste prioriteit had. Toen ik laatst online ging zoeken naar leuke opties om onze geboorte bekend te maken, kwam ik een mooie geboortekaartje met foto tegen! Dat leek mij toen wel een goed idee dus ik ben aan de slag gegaan met het ontwerpen ervan. Bij Kiss geboortekaartjes kon ik eenvoudig een geboortekaartje met foto selecteren en daar mijn eigen ontwerp van maken. De kleuren en tekst heb ik dus helemaal zelf uitgekozen! Zo heb je niet snel een standaard ontwerp en toch iets heel persoonlijks.

Een zwangerschap brengt al genoeg gedoe met zich mee en daarom is het maken van zo’n kaartje op een eenvoudige manier altijd mooi meegenomen. Ook de kosten vielen bij Kiss erg mee en dat trok mij gelijk over de streep! Het is een leuke webwinkel met erg veel keuze voor jongens, meisjes en zelfs tweelingen. Of jij nou gaat voor een klassiek ontwerp of juist iets moderns. Kijk daar dus ook eens als jij een kleine opkomst hebt. En alvast gefeliciteerd dan, natuurlijk!