juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Fysiotherapeut voerendaal

Met ontzettende pijnklachten in mijn linker been ben ik naar de fysiotherapeut in Voerendaal geweest. Ik dacht dat ik een verkeerde beweging gemaakt had maar na uitvoerig onderzoek door de fysiotherapeut bleek dat ik een hernia had. 

Hernia 
Ik schrok enorm toen ik van de fysiotherapeut hoorde dat ik een hernia had in plaats van een klacht aan mijn been. Een hernia klinkt in mijn oren toch wel een stukje ernstiger dan een beenklacht. De fysiotherapeut heeft mij precies uitgelegd wat een hernia precies inhoudt en wat hier tegen te doen is. Ik ben door de fysiotherapeut nog wel naar de huisarts gestuurd deze heeft toen bij het ziekenhuis een mri aangevraagd. Hierop was precies te zien waar de hernia zat, dit was voor de fysiotherapeut ook fijn om te weten. 

Therapie 
Van de fysiotherapeut kreeg ik allerlei oefeningen die ik moest doen om mijn hernia te laten verminderen. Dit waren specifieke oefeningen gericht op het verminderen van de hernia. Met alle vragen die ik had kon ik bij de therapeut terecht en deze gaf mij hier antwoorden op wat mij weer wat geruststelde. Het zou goed komen. Nu een half jaar later ben ik klachten vrij en kan ik weer gewoon werken.