juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Fysiotherapeut Eindhoven

Hallo allemaal en welkom op deze blog over fysiotherapeut Eindhoven. Ik ben zelf een fanatiek sporter en loop meerdere uren in de week hard. Daarnaast tennis ik nog twee keer in de week, doe ik aan yoga en ga ik graag mountainbiken. Met al deze sporten komen helaas ook vaak blessures om de hoek kijken, waar ik het liefst zo snel mogelijk vanaf ben, zodat ik weer verder kan gaan met mijn bezigheden. Bij een fysiotherapeut ben ik dan meestal aan het juiste adres om me zo snel mogelijk te helpen met het probleem. Ik vind het echter vaak moeilijk om te weten waar ik de beste zorg kan krijgen en genoeg aandacht krijg voor mijn probleem.

fysio eindhoven

ART-Health

Ik woon zelf in de omgeving van Eindhoven en ben daarom ook opzoek naar hulp dicht bij huis. ART-Health biedt deze hulp. Je kunt hier snel terecht en kan niet alleen overdag maar ook ’s avonds geholpen worden.
Bij ART-Health bieden ze niet alleen fysiotherapie, maar ze werken met een hoop specialisten. Sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatietherapie en bedrijfsfystiotherapie, voor elk probleem of ziektebeeld kun je hier specialistische zorg krijgen.