juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Een stevige fietsenrek kopen

Nu dat onze kinderen wat groter zijn geworden, is het hoog tijd voor ons dat wij een fietsenrek kopen gaan. Hier kunnen de kinderen dan eenvoudig de fiets in stallen zonder dat het door onze gehele tuin neergezet wordt. In het begin zette ik het nog wel fatsoenlijk neer zodat je normaal door de tuin kan lopen. Echter merkte de kinderen dit ook op waardoor er geen moeite meer werd gedaan.

ProVelo-Box-frontpage-645x340

Snelle bezorging

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een manier dat ik geen last hiervan heb. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Provelo. Dit bedrijf heeft een geschikte Lutrabox. Dit is eigenlijk een eenvoudige manier om de mountainbike van de kinderen in op te slaan. Doordat je dit eenvoudig kunt openen hoeven ook zij deze keer niet al te veel moeite te doen. Nadat ik had gezien dat de kosten voor de aanschaf aan de lage kant is heb ik het ook meteen besteld. Nog geen twee dagen later heb ik mijn bestelling in ontvangst mogen nemen. Hierdoor kon ik de kinderen goed uitleggen hoe dat dit in de toekomst gaat werken.