juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Een rouwboeket met lint

Ik wilde een rouwboeket met lint bestellen. Een oude klasgenoot was overleden en ik wilde de bloemen voor de condoleance en avondwake bezorgd hebben. Ik had al eerder via afscheidmetbloemen.nl een mooi grafboeket laten maken. Ik wist dat de aangesloten bloemisten echt prachtige boeketten en arrangementen maken voor een persoonlijk afscheid. Deze bloemisten weten jouw wensen in bloemen te vertalen. Echt heel bijzonder. Ik stuurde een berichtje met daar in de keuze voor een boeket met wat gegevens om op het lint te zetten. De bloemist gaf al heel snel antwoord en wilde hele graag weten of de tekst die ik op het lint wilde laten zetten ik die in de kleur goud of zwart wild hebben.

De prachtige rouwbloemen werden keurig op tijd op de gewenste plaats bezorgd

De bloemist wilde uiteraard ook weten waar en wanneer het rouwboeket met lint bezorgd moest worden. wat ik vooral heel fijn vond dat de bloemist nog een keer over het adres en het tijdstip een berichtje stuurde.Een hele goede service en het rouwboeket was echt keurig op tijd en heel goed verzorgd. Wat fijn dat de bloemist je op die manier bij een hele verdrietig moment de zorgen uit handen neemt. Geweldig en ik ben hier ook heel tevreden over.