juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

accountantskantoor Eindhoven

Een accountantskantoor in Eindhoven

Hulp nodig? Ga naar het accountantskantoor Eindhoven en wie weet kunnen zij jou uit de brand helpen. Wanner jij, als kleine zelfstandige, op zoek bent naar een goede hulp voor jouw administratie maak dan een afspraak voor een informeel kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij hun op kantoor of bij je thuis. Het is ook mogelijk om deze afspraak buiten de kantooruren te maken. Zij ontvangen of bezoeken jou ook graag in de avonduren. Wanneer je een afspraak wilt maken, dan kan je je gegevens achter laten op hun website, hierna nemen zij zo snel mogelijk contact met je op.  accountantskantoor Eindhoven

Zeer goed en snel geholpen

Op een gegeven moment zag ik even door de bomen het bos niet meer. Mijn administratie liep zo ver achter, dat het leek dat er alleen maar geld werd uitgegeven dan dat er binnen kwam. Gelukkig had ik wel in de gaten dat het zo niet verder kon en ik er professionele hulp bij moest halen. Via het internet kwam de naam  Slim Administratie- en Belastingadvies naar voren, dit is een accountantskantoor in Eindhoven. 

Mijn boekhouding ziet er inmiddels weer goed uit. Alles is tot in de puntjes netjes verzorgd. Dit alles heb ik te danken aan de medewerkers van Slim.