juni 24, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Kredietinformatie aanvragen

Kredietinformatie aanvragen

Er zijn talloze bedrijven waar je kredietinformatie van kunt aanvragen. Dit doe je niet bij de bedrijven zelf, maar via cbmk. Je kunt hier kredietinformatie aanvragen van ruim 125 miljoen bedrijven. Dit zijn bedrijven die overal ter wereld gevestigd zijn. Er is dus informatie over een heleboel bedrijven aan te vragen. En dat kan jou helpen. Kredietinformatie aanvragen geeft je namelijk inzicht in de kredietwaardigheid van een bedrijf. Dit wordt bepaald aan de hand van onder andere jaarcijfers en betalingservaringen. Met kredietinformatie krijg je dus inzicht in of een bedrijf financieel gezien een goede partner of klant kan zijn.

Snelle kredietcheck en Alertservice

Dit hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Met een snelle kredietcheck kun je al kredietinformatie aanvragen. Die informatie krijg je dan direct. Dit is geen gedetailleerde informatie, maar wel een goede eerste indicatie. Bij de snelle check krijg je namelijk een kredietwaardigheidsscore van een bedrijf te zien. Als deze laag is, kun je je afvragen of dit een verstandige zakenrelatie is om aan te gaan. Met de alertservice van cbmk blijf je altijd op de hoogte van veranderingen van bepaalde bedrijven en hun kredietwaardigheidsscore.

Kredietinformatie aanvragen

Advies op maat

Wie meer gedetailleerde kredietinformatie aanvragen wil, kan ook kiezen voor een kredietrapport op maat. Hiermee krijg je een meer gericht inzicht in de kredietwaardigheid van een bepaald bedrijf. Dit hoeft ook niet lang te duren, maar hier worden analisten voor aan de slag gezet, je hebt dus niet direct informatie. Wel krijg je advies op maat over een eventuele klantrelatie met dat specifieke bedrijf. Je kunt natuurlijk eerst de snelle kredietcheck doen en daarna kredietinformatie op maat aanvragen.