juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Ecco veterschoenen dames

Ik koop altijd mijn veterschoenen van Ecco. Fijne schoenen waar ik gerust een jaar of langer op rond loop. Ze hebben een heel fijn voetbed. Dat is wel nodig want ik heb namelijk nogal moeilijke voeten. Even een weekje inlopen en dan kan ik niet meer zonder. Ik heb wel eens een andere merk geprobeerd maar ik blijf nu bij Ecco. Ondertussen heb ik ze in diverse kleuren en uitvoeringen, mijn schoenenkast lijkt af en toe wel een Ecco winkel.

Werkschoenen

schoen
Ook mijn vriendinnen heb ik Ecco fan gemaakt. De klassiekere vorm van de Ecco veterschoenen dames wordt door hen gebruikt in de verzorging, verpleging en de horeca. Omdat er veel keus is aan kleuren en uitvoeringen, vindt ieder wat bij haar past. Ze vinden ze allemaal fijn om langer op te staan en/of te lopen.

Wandelschoenen

Ook als wandelschoenen zijn de schoenen van Ecco heel geschikt. In onze wandelclub duiken ook steeds meer Ecco schoenen op. Ze lopen heerlijk en gaan lekker lang mee. Duurzaamheid en dat voor een leuk prijsje!