juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

De hoortoestellen vergelijken

Wist jij dat je de hoortoestellen vergelijken kan? Hiermee weet jij in ieder geval zeker dat je het beste zult gebruiken. Wellicht ben jij er nog niet mee bezig of zit je in het beginfase hiervan. Toch raad ik je aan om eens op de website van Phonak te kijken. Bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid om een test te ondergaan. Deze test is echt bedoeld om jouw gehoor te testen en te zien of dat er schade is. Het is overigens noodzakelijk om deze test af te nemen. Zo wordt jouw gehoor getest en kan Phonak jouw het beste advies geven.

Mijn gehoor deed gewoon pijn!

Eigenlijk was ik er in het begin totaal niet mee bezig. Mijn gehoor deed aan het einde van de dag wel zeer, maar ging er niet vanuit dat ik slechter hoorde. Met gebruik van een paracetamol in de avond kon ik de pijn aardig wegdrukken. Echter kwam het de volgende dag gewoon weer terug en dat was vervelend. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bedrijf te vinden waar ik mijn gehoor kon testen. Dit leidde mij naar de website van Phonak. Uit de test bleek al snel dat er wel degelijk schade aan mijn gehoor was. Een hoortoestel was dan ook het beste wat ik kon doen. Door de hoortoestellen met elkaar te vergelijken heb je zo de beste keus kunnen maken!