juli 19, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

stagemax-logo

Zoekt u een hbo stage? Klik hier!

Aankomende maand moet ik voor school een hbo stage zoeken. De stage heeft wel een bepaalde voorwaarde en die moet ik ook aangeven tijdens het solliciteren. Om een beter beeld te krijgen van de bedrijven waar ik stage wil lopen, ben ik het internet opgegaan.

Internet

Op het internet zijn er veel websites waar je terecht kunt voor je stage. Er zijn dan ook veel websites die aanbieden wat ik zoek. Toch is er maar een bedrijf die mij het beste kan helpen, namelijk Stagemax. Op de website van Stagemax heb ik rond gekeken naar een hbo stage. Hier kwamen veel resultaten naar voren die vrijwel allemaal relevant zijn voor mijn opleiding. Het leek mij dan ook handig om alvast enkele brieven te schrijven naar de bedrijven. stagemax-logoDoor Stagemax werd ik hier uitstekend in begeleid en voordat ik het wist had ik al een stageplek. Geweldig bedrijf! Zij helpen mensen op de beste manier die mogelijk is en bieden een uitstekende service aan. Overigens hebben mijn klasgenoten ook de stage via Stagemax gevonden. Ook de docent is zeer tevreden over dit bedrijf en raad alle studenten aan om hier eens een kijkje te nemen.