juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Zelf een afdruk voor een inlegzooltje maken

Zelf was ik er een beetje huiverig voor om zelf een afdruk voor een inlegzooltje te maken, maar nu weet ik wel beter. Had al een zeer lange tijd last van mijn voet, vooral onder de voet had ik vreselijke pijn . De ene dag meer dan de andere dag, dus ik hoopte steeds dat het vanzelf wel weer over ging. Omdat ik er niet van hou om bij elk mankement naar de huisarts te gaan heb ik zelf gezocht wat de klachten konden zijn, en inderdaad, ik kwam uit op hielspoor. Omdat ik ook had gelezen dat een inlegzool de klachten kan verminderen en zelfs genezen had ik bij de drogist een paar inlegzolen gekocht, helaas waren deze zolen binnen een week al stuk, zonde van mijn geld. Op het internet maar verder gaan zoeken en kwam op een site uit waar je zelf inlegzolen kan laten maken. Je moet hiervoor eerst een paar vragen beantwoorden, waarna je een voetafdruk set naar je wordt verzonden. Hiermee maak je je eigen voetafdruk, waarna je dit weer terug stuurt. Zodra de zolen klaar zijn worden deze naar je toe gestuurd, en dan kan je gebruik maken van de speciaal, op maat gemaakte zolen.  zolenopmaat