juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Zaalreservering Software

 Zaalreserveringen  

Als je zelf de verhuurder bent van een zaal of meerdere zalen, dan is het belangrijk hier een goed overzicht in te hebben. Om zelf in verschillende software en documenten gegevens te noteren over de planning van de zalen, wat bijvoorbeeld de prijzen zijn en wanneer wie werkt, dat werkt niet goed. Daarom is het aan te raden gebruik te maken van een zaalreservering software die ervoor zorgt dat al deze dingen goed worden genoteerd. Zo kun je met de software van mice operations direct inzien op welke dagen van de week, of een dag, een bepaalde zaal is verhuurd. Ook is het mogelijk om prijzen toe te voegen aan de zaalreservering software zodat mensen met interesse via 1 klik een offerte voor de vergaderzaal kunnen krijgen. 

 Meer sales  

Er zijn al veel andere horeca en ondernemers geweest die ervoor hebben gekozen om dit systeem eens te gebruiken. Allemaal hadden zij meer sales na afloop van het gebruik van de zaalreservering software. Dit is dan ook het bewijs dat de zaalreservering software echt werkt en ervoor kan zorgen dat jij meer sales kan maken met je zalen. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om de inventaris van de keuken te bekijken, kunnen klanten ervoor kiezen om een parkeer plaats bij hun boeking bij te voegen, of is het mogelijk om bijvoorbeeld diverse voorkeuren voor hapjes en drankjes te verwerken in deze handige software. Een ander groot voordeel is dat alle documenten zich op 1 plek bevinden.  

 Draaiboek  

Het draaiboek is natuurlijk een belangrijk onderdeel voor het verhuren van zalen. Wie moet bijvoorbeeld wat doen, en wat is de procedure voor het schoonmaken en het klaarmaken van een nieuwe zaal? Al deze documenten kun je eenvoudig toevoegen aan de software, waarna iedere medewerker die jij toegang geeft deze in kan zien. Hierdoor is het mogelijk om sneller te werken. Maar ook voor het communiceren met klanten kun je gebruik maken van de zaalreservering software.