juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Gevel zandstralen

Voordelen van gevel zandstralen

De gevel zandstralen is één van de reinigings technieken die Care for Buildings gebruikt. Onder druk wordt een combinatie van water en straalgrit op de gevel gespoten. Dit is ook een manier die vaak wordt gebruikt bij het verwijderen van graffiti of roestaanslag. Dit komt, omdat deze methode een schurend effect heeft en daarmee verf nauwkeurig van de muren of gevels kan verwijderen. Het zandstralen is een goede manier om de originele kleur van uw huis weer naar boven te halen.

Het zandstralen is een goede manier om hardnekkig vuil weg te halen, maar het is niet mogelijk op elke steensoort. Care for Buildings kijkt naar wat de effectiefste manier is om uw huis te reinigen. 

Gevel zandstralen

Voordelig gevel zandstralen

De gevel zandstralen is een manier waarvan het resultaat lang zichtbaar blijft. Doordat de gevel dep wordt gereinigd, blijven er geen minder zichtbare restanten achter. Op de lange termijn is dit dus een voordelige oplossing. Natuurlijk blijft het ook na het reinigen goed om uw gevel te onderhouden, maar het resultaat blijft langer zichtbaar.

Zandstralen is een voordelige manier van reinigen. De kosten worden bepaald door verschillende factoren, waaronder de steensoort, het vuil, dikte van de verflaag en de hoogte. De kosten worden per m² berekend.

Maak nu een afspraak om te kijken wat bij uw huis past.