juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Tevreden over onze nieuwe palletisering

Er is nu een nieuw systeem op het werk waardoor onze palletisering nog sneller en efficiënter gaat. Ik vind het fijn, het duurde even voordat dit systeem er door heen kwam, maar dit had met allerlei bureaucratische dingen te maken. We merkte na de eerste week al dat dit ons vele voordelen op ging leveren. Weet je wat het is, ons bedrijf wordt door een aantal ‘onzichtbare’ figuren geleidt. We hebben een teammanager, maar die moet alles overleggen aan een board van aandeelhouders en investeerders. Waardoor we nooit volledige onafhankelijkheid hebben. Dat is niet erg, maar ik vind het wel vervelend dat het soms wel drie maanden kan duren voordat er iets terug gecommuniceerd wordt. Daarnaast weten ze dus ook niet we we zijn, we zijn letterlijk elke dag hard aan het werk voor ze, maar ze hebben ons nog nooit gezien. Ik vind dit vreemd. Als ik een baas was van een bedrijf, wil ik graag in contact staan met mijn medemensen. Dat is toch belangrijk? Ik snap waarom bureaucratie ontstaat, maar ik hou er zelf gewoon niet van. Hou het simpel denk ik dan. Net zoal de palletisering. Simpeler dan ooit geworden, waardoor wij weer harder kunnen werken.

willemslogo-1