juni 24, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

shoarma bestellen utrecht

Shoarma bestellen utrecht

 

Gisteravond hadden ik en mijn vrienden toch nog wel een beetje trek toen we thuis kwamen van een dag op het strand. We kwamen op het idee om niet zelf nog te koken, dit omdat het al er laat was. Dus maakte we de beslissing om iets te gaan bestellen. Onze keuze ging uit naar shoarma. Toen ik zelf even zocht op Google onder de naam ”Shoarma bestellen utrecht” kwam ik al snel uit op Pizzeria II Forno.

Eten was warm

Nadat ik even had gekeken hoe duur alles was, waren we er met ze allen al uit wat we zouden bestellen; 5 broodjes shoarma en een zak friet voor 5 pers. Nadat ik gebeld had duurde het ongeveer een half uur voordat er iemand aanbelde bij ons. Niet heel erg lang voor een bezorgingsrestaurant. En het belangrijkste was dat het eten warm was!

Top restaurant!

Naast dat het eten op een goede temperatuur was, was het ook erg smakelijk. We hebben er met z’n alle van genoten. Veel smaak en je proefde dat het met veel zorg bereid was. Een volgende keer als we weer in een situatie zitten dat we zelf niet willen koken omdat we geen tijd hebben bijvoorbeeld dan gaan we zeker weer eten bestellen bij dit restaurant. Shoarma bestellen in Utrecht is een goede keuze want je word niet teleurgesteld!