juli 19, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Relaxstoelen in de tuin

Na een drukke werkdag, is er niets prettiger, om weg te zakken in een relaxstoel in eigen tuin. Drankje erbij en heerlijk even ontspannen. Relaxstoelen tuin zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Er is echter één belangrijk kwestie, namelijk dat de relaxstoel helemaal goed moet zitten. Kleur en design kunnen heel mooi zijn maar het belangrijkste is toch dat de stoel goed zit en dat je erin tot rust komt. Een verstelbare stoel is natuurlijk een echte gelegenheid om even in weg te dutten terwijl een loungestoel een ontspannen zit geeft maar waar je niet in de lighouding kunt.

Hang- en zitstoelen

Hangen en zitten is wat we in een doorsnee zomerweekend willen doen. Door de week druk met ons werk, dus het weekend lekker onderuit in een design zit-ei. Het zit-ei is er voor bedoeld om te genieten van de zon en een leesboek. De ei-vormige stoel heeft een speelse uitstraling en zit erg comfortabel. Off-white en grey-wash zijn de nieuwste kleuren waar deze comfortabele stoel, in verkrijgbaar is.
Cocoon-naturel
Het woord zegt het al. Cocoonen in de cocoonstoel. Onderhoudsvrij omdat de stoel gefabriceerd is met kunststof draden. De poten zijn aluminium. Een stoel met een ronde vorm waar je helemaal in kunt verdwijnen. Blijf een middag zo zitten en je kunt er weer tegen.