juni 24, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Regio seo voor meer zichtbaarheid

Mede door regio seo is mijn bedrijf nu aanzienlijk zichtbaarder geworden in mijn omgeving. Ik ben net pas gestart met mijn eigen bedrijf en het is nog even moeilijk om alles aan te kunnen. Je moet met heel veel dingen rekening houden en dit kost tijd. Tijd die je soms niet hebt. Daarom besloot ik een deel te delegeren aan een extern bedrijf. Dit was voornamelijk dus de marketing. Ik ging doelgericht naar het bedrijf toe met de vraag of ze aan regio seo deden. Dit deden ze en ze hebben mij ontzettend goed verder geholpen. Ze wisten meteen hoe ze het aan moesten pakken en stuurde netjes een prima offerte. Natuurlijk had ik al het een en andere berekend en toegepast in mijn begroting en gelukkig kwam dit allemaal goed uit. Het was trouwens gebaseerd op de no cure no pay methode en dit werkt voor mij altijd het beste, zo weet je zeker dat de diensten waard zijn om betaald te worden. Een vriendelijk en behulpzaam bedrijf die ik dan ook van harte aanraad aan iedereen die net begonnen is met een onderneming. Ik maak lange dagen, leer veel en geniet er volop van, en dat laatste, dat is denk ik het allerbelangrijkste.

logo-rp