juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Perfecte wijnhandel Rotterdam gevonden!

Samen met mijn man kunnen we in de avond genieten van een heerlijke glaasje rode of witte wijn. Het ligt er maar net aan wat voor een dag het is geweest… Nu dat we weer aan het zoeken zijn geweest naar een nieuw wijntje om te drinken hoopte we het via internet te vinden. Hier ben ik dan ook gaan zoeken op wijnhandel Rotterdam. Tot mijn verbazing hebben we een winkel gevonden waar we nog niet zijn geweest! Ik spreek in dit geval over Slijterij van Schaagen. Dit bedrijf heeft namelijk heerlijke wijnen welke wij nog niet hebben gehad. 

24

Op naar deze winkel!

Zo zijn we hier van de week geweest en als “twee kleine kinderen” hebben we hier rond gekeken en de wijnen getest. Een fantastische smaak wat los komt in je mond is met geen pen te beschrijven. Hier hebben we dan ook een paar flessen wijn meegenomen welke verschillend zijn, echter wilde we deze allemaal proberen om zo onze favoriet te kiezen. Deze winkel zat trouwens praktisch bij ons om de hoek waardoor we hier veel vaker terug zullen komen. Ik heb mijn smaak al gevonden in een volle rode wijn, nu mijn man nog.