juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Paralympische spelen op Instagram

Het is minder “bekend” dan de olympische spelen, de paralympische spelen. Mensen met een handicap strijden door middel van verschillende sporten voor de medailles; brons, zilver en goud. Wereldwijd volgen mensen dit evenement om hun land aan te moedigen. Echter merk je dat er minder waardering is ten opzichte van de olympische spelen. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen ook aangetrokken worden tot de paralympische spelen en dat ze dit net zo uitgebreid gaan volgen als de olympische spelen? Een manier om dit te bewerkstellen zal moeten gebeuren via social media. Als we de platformen langsgaan springt er een in het bijzonder uit, namelijk Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. De beheerders kunnen foto’s hierbij delen van sporten waarbij de handicap wordt getoond maar op een aantrekkelijke manier. Mensen moeten namelijk gestimuleerd worden om verder hierbij te gaan kijken. Dit zal ertoe leiden dat ook de paralympische spelen aantrekkelijker wordt voor de kijker en het ook meer waardering krijgt die het verdient.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als ondersteunende factor voor de bedrijven die het tegengaan. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op, met alleen maar voordelen hierbij!