juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Overzicht van buitenzwembaden

Tegenwoordig zijn buitenzwembaden helemaal in. Het is natuurlijk heerlijk om een buitenzwembad te hebben. Je kan dan aan huis heerlijk genieten, zonder dat je naar een zwembad toe hoeft. Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd een zwembad hebben. Zo heeft onze buurman goede ervaringen met Nieuwatlantis. Het bedrijf levert al jaren zwembaden op maat. 

Afspraak gemaakt

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt om te kijken wat er bij ons allemaal mogelijk is. Ze zijn vervolgens bij mij geweest en hebben alles opgemeten. Samen zijn we gaan kijken wat het mooist is en daar kwam een hele mooie schets uit. Het bedrijf kwam met hele goede ideeën! Tijdens het gesprek kwamen de kosten ter spraken en dat viel gelukkig reuze mee. We wilde daarom graag het traject ingaan en een zwembad bij hun afnemen.

Erg professioneel

Buitenzwembaden zijn prachtig. Nieuwatlantis had binnen 3 weken het zwembad helemaal klaar. Erg snel als je het mij vraagt. Als je nagaat dat ze alles moeten uitgraven, beton moeten storten, pompen installeren etc. Het is daarom in onze ogen echt een aanrader om de website te bekijken voor de mogelijkheden.