juli 19, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Optie op bedrijfspanden Breda

Mijn vader heeft nu een optie op verschillende bedrijfspanden Breda. Hij is al drie jaar bezig met een nieuwe investering, en het lijkt nu alsof het echt goed van de grond komt. De bedrijfspanden Breda gaan gebruikt worden voor o.a. productie, maar ook voor verkoop en natuurlijk voor administratie. Ik heb de eer gehad om een groot deel van de administratie te mogen verwerken. Dit was erg waardevol, ik studeer nog en door dit klusje kon ik ontzettend veel kennis op doen, ook verdiende het goed, dus ik heb weer genoeg geld om op vakantie te gaan. Mijn vader is een echte ondernemer, het zit in zijn bloed, zegt hij altijd. Zelf ben ik ook wel een ondernemer, maar ik ben vaak nog te voorzichtig, ik wil geen risico lopen. Mijn vader zegt dat dat er juist bij hoort, maar ook dat je scherpe ogen moet hebben, je moet een soort helderziende blik voor de toekomst hebben. Of ik dat heb, of kan ontwikkelen, dat weet ik niet zeker. Maar ik weet wel dat ik dezelfde richting als mijn vader op wil gaan. Het is ontzettend inspirerend om met hem en zijn partners te werken. Ik heb in deze afgelopen jaar nog nooit zoveel geleerd als hier. Ook werkt het gewoon om ervaring op te doen, je leert zo veel sneller.

sandship-logo-blauw