juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

SBS-logo-kl

Op zoek naar ziekteverzuim management? Kijk hier!

Veel van mijn medewerkers melden zich de laatste tijd ziek. Nu denk ik zelf dat dit door de hoge werkdruk komt. Alleen lijkt het mij daarom handig om hiernaast een ziekteverzuim management in te zetten.

Radeloos02A14S3P

Ik weet niet wat ik met dit probleem aan moet. Veel van mijn medewerkers werken al een geruime tijd bij dit bedrijf. Daarom wil ik ook loyaal blijven aan de medewerkers. Ook wil ik graag dat zij blijven werken bij mijn bedrijf. Zij weten namelijk hoe wij als bedrijf werken, en kunnen de kennis overdragen naar een andere medewerker van het bedrijf.

SBS

Van een goede vriend kreeg ik het bedrijf SBS aangeraden. Dit bedrijf is al een geruime tijd ervaren als het gaat om ziekteverzuim management. Dit is dan ook precies wat ik zoek. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers en te vragen naar meer raad. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. Gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan. Daarnaast zijn mijn vragen zorgvuldig beantwoord. Voordat ik het wist kwam een van de medewerkers de volgende week al langs om mijn probleem uitgebreid te bekijken, geweldig bedrijf!