juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Ook voor CV onderhoud Amstelveen ga je naar Onderhoudsbedrijf Favié

Wanneer je zelf hebt ondervonden hoe het is om zonder verwarming en warm water de dagen moet doorkomen dan bedenk je je geen tweede keer. Wij zijn nog niet zo heel lang geleden verhuisd naar een oudere woning aan de rand van Amstelveen. Omdat wij druk waren met de verhuizing en andere zaken viel het ons pas op dat wij geen verwarming hadden op de dag van de verhuizing. Wat wij ook deden het bleef koud en toen ik wilde ddouchen viel het kwartje pas, onze cv was stuk. Gelukkig kon het Onderhoudsbedrijf Favié ons helpen met CV onderhoud Amstelveen.  CV onderhoud Amstelveen

Nooit meer in de kou zitten

Het onderhoudsbedrijf heeft ons bijzonder goed geholpen en dezelfde avond konden wij weer lekker warm douchen en de verwarming hoger zetten zodra het koud werd. Niet alleen voor cv onderhoud maar ook voor veel andere zaken kan je het Onderhoudsbedrijf Favié inzetten. Bijvoorbeeld voor:

  • Loodgieterswerk / Ontstoppingsservice
  • Dak- en zinkwerk
  • Levering en installatie van al het sanitair
  • Complete badkamer- keuken- en toiletrenovaties

Wij hebben ervan geleerd dat je je zaken goed in onderhoud moet hebben, vooral de cv heeft jaarlijks wel een controle beurt nodig. Daarom hebben wij een contract afgesloten om minstens één keer per jaar een onderhoudsmonteur langs te laten komen.