juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Ook ik had schulden als ondernemer

Toen ik jaren geleden enthousiast begon als zelfstandige, had ik nooit verwacht dat dit me zou overkomen. En nu heb ik torenhoge schulden als ondernemer. Ik wist totaal niet waar ik moest beginnen en hoe ik uit deze situatie kon komen.

Verkeerde investeringen kosten mij mijn onderneming

Bij mijn weten had ik een goed ondernemersplan. Ik had de juiste verzekeringen en ik was 24/7 bezig met het zoeken naar klanten. Mijn onderneming startte ik klein, gewoon thuis. De eerste jaren moest ik best veel investeren in producten, maar dat hoort erbij, zei iedereen. Durf te investeren om vooruit te komen. Dus dat deed ik. Nu zit ik met een huis vol met spullen die ik niet kwijtraak, want de orders blijven uit. 

Op naar een betere toekomst

In het begin schaamde ik me rot. Maar ik wilde wel een beter leven, dus ging ik op zoek naar een expert in schulden als ondernemer en ik leerde Jaap Tol van Oxyz Huizen kennen. Samen met Jaap heb ik de administratie weer op orde gekregen en is de schuldhulpverlening gestart. Ik heb zeker nog een lange weg te gaan, maar ik ben in ieder geval op de goede weg. Ik weet inmiddels dat ik niet alles alleen hoef te doen en dat ik zeker niet de enige ben die dit is overkomen.

Bron: bbz Huizen