juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

schoonmaak

Online zoeken op schoonmaakbedrijven Arnhem

Heb jij wel eens gezocht op schoonmaakbedrijven Arnhem? Wij hebben dit een paar weken geleden eens geprobeerd en hebben daarover niets te klagen! Voor ons bedrijfspand hadden wij een nieuwe interieur verzorger nodig en daarom ging ik op zoek naar schoonmaakbedrijven in Arnhem. Zo heb ik online Dubru gevonden en zij opereren ook in onze stad! Dat is erg prettig, want over hen had ik al eens goede verhalen gehoord. Wij besloten direct contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Al snel had ik iemand aan de lijn en zij wilden al een paar dagen later langskomen. Dat was helemaal mooi meegenomen, zo kon alles lekker snel opschieten.

 

schoonmaak

Erg tevreden

Over Dubru zijn wij inmiddels ook erg tevreden. Zij zijn nu al een aantal keer bij ons langs geweest voor de schoonmaak en daarover hebben wij niets te klagen! Ook zijn de medewerkers erg flexibel. Wanneer mij bijvoorbeeld iets opvalt, kan ik het hen gewoon voorstellen en houden zij daar rekening mee. Wat ik misschien nog wel het fijnste vind, is dat zij ook glasbewassing doen. Veel bedrijven doen dat niet en dan moet je er dus nog een bedrijf voor inschakelen. Dat is hier niet het geval en zo hebben wij dus complete service van hen.