juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Mooi etalage ontwerp

In mijn eigen winkel waar ik voornamelijk dames en heren kleding verkoop heb ik ook een etalage. In het begin toen ik mijn kledingzaak opende dacht ik dat de etalage wel aan me zelf kon overlaten. Mijn idee was om een aantal poppen te kopen en deze met kledingstukken in de etalage te gaan zetten. Maar alleen de poppen in een etalage maakt het wel heel erg saai kwam ik later achter.

Foto’s gaven goede impressie

Tijd om een bedrijf in te schakelen. Na even zoeken op het internet en gesprekken te hebben gevoerd met andere ondernemers, kwam ik al snel uit op etalage ontwerp. Bij etalage ontwerp is een mooie etalage altijd mogelijk. Dit zag ik ook terug in de foto’s. Het gaf me een goede impressie van wat voor kansen ik had laten liggen. De klanten kijken vaak alleen naar de etalage voordat ze een winkel binnen lopen.

Snelle service

Na contact te hebben gehad met etalage ontwerp kwamen we uit op een leuk ontwerp van mijn etalage. Na een korte tijd stond mijn mooie nieuwe etalage er dan! De etalage is voorzien van meubels, kleren, poppen, kleedjes. Het ziet er echt heel leuk uit. Dus heb je een winkel en wil je je etalage laten verbeteren? Neem dan contact op met etalage ontwerp