juni 12, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Matrijs laten maken in Eindhoven

Ik had onlangs een matrijs nodig, als professional heb ik heel wat klanten aan wie ik moet leveren. Daarom moet het materiaal dat ik aankoop van hoogwaardige kwaliteit zijn. Gelukkig kon ik daarvoor rekenen op euro-techniek.nl. Een handelaar in Eindhoven die me de juiste stukken kon bezorgen. Als matrijzen maker in Eindhoven zijn zij het ideale aanspreekpunt. Ze ontwerpen en bouwen de matrijzen in elke vorm die ik vraag. Ik sta er op dat de matrijs in het juiste formaat aangeleverd wordt en dat ik ze direct kan inzetten voor gebruik. Het lijkt erop dat ik hier nog zal bestellen, want de levering was volgens afspraak. Aangezien ik naar mijn klanten toe een levertermijn moet kunnen bepalen is dit zeer belangrijk voor mij.

Op elke vraag een antwoord

Een matrijs maken is een vak apart, er zijn niet veel bedrijven die dit nog doen. Daarom is het belangrijk om een goede leverancier te vinden. Iemand die snel op vragen kan antwoorden en meedenkt met mij. Ik wil als klant centraal staan en dat gevoel kreeg ik ook. Na telefonisch contact werd ik gerust gesteld en kon ik voort met de bestelling.