juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

plagron Green Sensation

Maak gebruik van Plagron green Sensation

De belangrijkste eigenschap van plagron Green Sensation is een verhoging van het suikergehalte in de vrucht. Dit heb ik op de website van de Growexpert gelezen en dat was precies naar waar ik op zoek was. Omdat ik al een tijd mijn eigen fruit aan het kweken ben is mij gezegd dat ik dit middel het beste kan gebruiken voor het lekkerste fruit. Maar ook voor de mooiste bloemen kan je dit spul het beste gebruiken. Door de uitgekiende samenstelling wordt de plant voorzien van alle voedingsstoffen welke nodig zijn voor een uitbundige bloei en vruchtzetting. plagron Green Sensation

Lekkere aardbeien

Inderdaad, sinds ik plagron Green Sensation heb gebruikt, smaken mijn aardbeien veel en veel zoeter. Ook staan de bloemen in onze tuin volop in bloei. Vorig jaar ook, maar niet zo mooi als deze keer. De voedingsstoffen die ik deze keer heb toegevoegd zijn zeker aan te raden. 

Heb jij ook interesse in de spullen die je bij de Growexpert kan kopen, dan moet je echt een keer op de website gaan kijken. Hier kan je van zaadje tot hele waterinstallaties kopen en zeker niet voor de hoofdprijs. Zelf zal ik nooit meer naar een winkel gaan, wanneer ik spullen nodig heb voor mijn plantjes.