juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Kijk eens naar administratie Valkenswaard

Ik kan je aanbevelen een keer een kijkje te nemen op de website van administratie Valkenswaard. Ik zit er nu een tijdje en het is een hele verademing om met ze te werken. Wanneer je een eigen onderneming hebt komt daar veel druk op te staan, je moet ontzettend hard werken om te kunnen blijven bestaan. Vooral in de horeca. Naast dat je een team moet aansturen, heb je ook verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie en ga zo maar door. Inkoop, verkoop, ik kan je een grote lijst geven waar je allemaal rekening mee moet houden.

logocastelijnsswaans

Uitbesteden verstandiger

Omdat het voor mij allemaal te veel werd, ik kon mij minder focussen op de werknemers, want naar mijns inziens het belangrijkste is, begreep ik dat ik een deel van de administratie moest uitbesteden. Gelukkig helpt dit bedrijf mij zo ontzettend goed, het is zo fijn om te weten dat dit allemaal gewoon goed komt en je hier geen rekening mee hoeft te houden. Ik kan nu veel beter en harder werken, wat dan ook weer leidt tot betere resultaten. Ik hoop over vijf jaar nog een vestiging te hebben, maar ik besef dat ik nog wel even mijn best moet doen om dat te bereiken.